Начало OFFNews Борисов: Тези, които си правят тънки сметки, могат да бъдат с ГЕРБ само в опозиция
0

Борисов: Тези, които си правят тънки сметки, могат да бъдат с ГЕРБ само в опозиция

0

„Докато другите само се заяждат и сеят омраза, ние – само работа и показваме какво правим. Тези, които сега много подскачат колко успешни щели да бъдат един ден, това го слушам за трети път вече. Преди избори никога няма как и после леко леко се примъкнат. ГЕРБ е партия, която като обещае нещо, го изпълнява. Имаме достатъчно партньори. Да не си правят сметка за коалиции. Ние на конгрес сме решили с ДПС и БСП да не правим коалиции. Тези, които си правят тънки сметки, няма да им споменавам имената, за да не им се вдигат акциите, могат да бъдат с ГЕРБ само в опозиция, а те за това работят. Ние управляваме и то с отговорност и показваме всеки ден направеното и не им обръщаме внимание. Нека сеят омраза, ние сеем работни места“. Това заяви премиерът Бойко Борисов, който огледа строежа на пътища и работата на пречиствателна станция в Бургаска област. Ключови елементи от пътуването му с джипа Тойота, който беше купен уж за ловен туризъм, бяха излъчвани през фейсбук профила му,

Думите на Борисов са задочен отговор на съпредседателят на Демократична България Христо Иванов, който вчера в „Панорама“ по БНТ, в отговор на въпрос дали е възможна коалиция между ДБ и ГЕРБ без Бойко Борисов заяви: „Какво е ГЕРБ без Борисов? Това предстои да научим. Да видим дали нормалните хора в ГЕРБ, каквито има, ще съумеят достатъчно да се разграничат от това явление и състояние. Аз се съмнявам, но нека да видим“. Думите му бяха изтълкувани като възможна коалиция с ГЕРБ. „За да е ясно какво мисля и да няма свободни съчинения: ГЕРБ не е годен субект за коалиране“, разясни по-рано днес Иванов. 

Борисов каза в пречиствателната станция, че трябва да се наблегне на строежа на нови язовири и да се направи Водна карта на страната, защото сушата е голяма. Пречиствателната станция беше показана на Борисов от Ивелина Василева, председател на Комисията по околната среда и водите в Народното събрание.

Даването на 50 лева допълнително към пенсията на всеки пенсионер ще продължи. Правим го вече трети месец и струва на бюджета по 108 млн. лева на месец, посочи по време на инспекциите Бойко Борисов.

Източник: OFFNews

Сподели: