Начало OFFNews Отровното трио свиква следващото Велико народно въстание в Деня на независимостта
0

Отровното трио свиква следващото Велико народно въстание в Деня на независимостта

0

„Отровното трио“ свика следващия голям митинг в Деня на независимостта. Третото Велико народно въстание ще се проведе на 22 септември от 17:00 часа на пл. ”Независимост”, съобщиха днес адвокат Николай Хаджигенов, проф. Велислав Минеков и Арман Бабикян.

Адвокат Николай Хаджигенов от „Триото“ призова гражданите „да дойдат и да заявят, че искат своята независимост от мафията, корупцията и подземния свят, които са в ръцете на Бойко Борисов„. 

Преговори с Борисов няма да има. От него се иска да подаде оставка и след това да се насрочат парламентарни избори. Това смятаме, че е легитимният начин за развръзка на кризата в България„, каза Армян Бабикян. Той допълни, че ще има единствено разговори с българския народ, „защото той е суверенът и преценява коя експертиза е достойна и на кого има доверие.

Проф. Велислав Минеков коментира, че до момента премиерът не е  казал нито дума по отношение на броя на пребитите и арестуваните граждани. Той допълни, че Борисов е отговорен за това, че българи са били нападани от българи. „Едва ли във вечерта на кървавата сряда той е нанкал спокойно до чекмеджетата с пистолет до главата. Със сигурност пистолетът е бил в ръката. Длъжен е да се извини и да потърси отговорност от подчинените му„, каза още Минеков. Той припомни и изказването на Борисов от 2013  г., че „при капка кръв дава оставка„. 

Хаджигенов направи още един паралел с 2013 г. Той каза, че „за разлика от Орешарски, който научи всички задни входове на сградите у нас, Борисов не смее да премине от другата страна на Околовръстния път„. Той призова министър-председателя да не се заблуждава, защото оставка ще има и единственият въпрос е кога точно.

Бабикян призова управляващите да коментират диверсификацията и по-конкретно договора с „Газпром“. „Отровното трио“ поиска още Борисов да даде оценка на главния прокурор Иван Гешев.

 

Източник: OFFNews

Сподели: