Начало OFFNews 18-годишна Българка арестувана за убийството на майка си в Испания, живяла седмица с трупа
0

18-годишна Българка арестувана за убийството на майка си в Испания, живяла седмица с трупа

0

18-годишна българка на име Тери е арестувана в Испания по съмнения, че заедно с приятеля си е убила майка си, Ана, а след това седмица е живяла с трупа ѝ, съобщава испанското издание „Ел Еспаньол“.

Жената и мъжът, 19-годишен, са задържани като основни заподозрени.

Трагедията е станала в градчето Алкудия де Креспинс, което се намира в провинция Валенсия.

Жертвата е на 45 години. 

По първоначална информация мъртвото ѝ тяло е държано във вана в общото им жилище. Убийството вероятно е било извършено с нож.

Засега не е известен мотивът за убийството.

Апартаментът, в който е намерен трупът, е принадлежал на убитата българка. Тя е давала подслон на двамата тийнейджъри.

Съседи разказват пред вестника, че Ана е била дългогодишна жертва на домашно насилие – първоначално от съпруга си, а след това от децата си.

Семейството се мести в града преди 15 години. Почти всеки ден в жилището се чували удари, писъци, кавги.

Ана изкарвала прехраната си като шивачка. Грижела се и за възрастни хора, чистела входове на сгради. Мъжът ѝ бил шофьор на камион. Двамата имат син и дъщеря. Местните им приятели ги наричали с испанска версия на българските им имена – Тереза и Николас.

Преди няколко години родителите се развели и синът останал с бащата, а дъщерята – с майката. Атмосферата в семейството на Ана обаче останала напрегната, разказва съсед. С дъщеря ѝ често имали бурни кавги.

Понеже имала финансови затруднения и не можела дори да плаща тока си, Ана предложила на домоуправителя да чисти входа, за да покрие натрупаните вноски за електричество. Именно когато няколко дни тя не се появила да почисти, съседи се усъмнили, че нещо не е наред с нея. Накрая дъщерята се заела с почистването. Когато съсед я попитал как е майка ѝ, тя отговорила, че е заминала и ще се върне след няколко дни. Впоследствие обаче от жилището започнала да се носи неприятна миризма. Така били алармирани органите на реда, които открили трупа.

Източник: OFFNews

Сподели: