Начало OFFNews Феновете на Левски от Сектор Б към Тити: Спри да ни излагаш!
0

Феновете на Левски от Сектор Б към Тити: Спри да ни излагаш!

0

Голяма част от запалянковците на Левски вече открито заявяват антипатията си спрямо Константин Папазов, пише „Тема Спорт“.

Тити Папазов е недоволен от феновете на Левски

Преди няколко дни той недоволства в ефира на Нова телевизия за относително слабия ръст на абонаментната кампания за новия сезон. Феновете обаче призовават втория по големина акционер в клуба да прекрати медийните си изяви, или поне да ги разреди до едно интервю на месец.

Един от лидерите на Сектор „Б“ Любомир Костадинов – Младежа пък призова Тити Папазов да се скрие.

„Папазов, в последният ни разговор по телефона те попитах в прав текст, „какво ти става на тебе“ и „защо се промени така за толкова кратко време“! Сега отговор не търся, но най-искрено ще ти кажа, ВЗЕМИ ДА СЕ СКРИЕШ НЯКЪДЕ!“, написа един от водачите на организираните фенове в профила си във Фейсбук.

В социалните мрежи огромна част от феновете на Левски призовават собственика Наско Сираков да ограничи медийните изяви на Папазов и подчинените си и да бъде единственият, който да дава интервюта от името на Левски.

„Тити само опозорява институцията Левски!“, категорични са привържениците.

„Тити, спри да ни излагаш“, призовават във фейсбук страницата на Сектор Б, като посочват и последната медийна изява на Папазов в ефира на Sportal.tv в дискусия с представител на фирма за екипировка, която е била сменена.

Източник

Сподели: