Начало OFFNews 12 часа без вода в части от столичния квартал Изток
0

12 часа без вода в части от столичния квартал Изток

0

„Софийска вода” временно ще прекъсне днес водоснабдяването в части на столицата, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателен кран на ул. „Фредерик Жолио Кюри“ в жк. „Изток“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа в района между ул. „Фредерик Жолио Кюри” от бул. „Драган Цанков” до ул. „Антон Павлович Чехов”; ул. „Константин Щъркелов” № 12 бл.78, бул. „Драган Цанков” № 13-19; ул. „Латинка” от ул. „Константин Щъркелов” до ул. „ Антон Павлович Чехов”  и ул. „Чарлз Дарвин” № 10-14 и № 19.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Източник: OFFNews