Начало OFFNews Част от Владая без вода
0

Част от Владая без вода

0

“Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от с. Владая днес, 17 септември, предупреждават от дружеството.

Причината е планирана подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. “Реката” в селото.

Вода няма да има от 9 до 19 ч на: ул. „Реката“, ул. „Янкино усое“, ул. „Елешница“ от ул. „Любомир Миланов“ до ул. „Войнишко въстание“.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури водоноска на ъгъла на ул. „Войнишко въстание“ с ул. „Елешница“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Източник: OFFNews