Начало OFFNews Трифонов: Дончева няма да е повече нито депутат, нито зам.-председател на НС
0

Трифонов: Дончева няма да е повече нито депутат, нито зам.-председател на НС

0

Татяна Дончева няма да бъде повече заместник-председател на парламента, даже няма да бъде депутат в парламента, защото няма да я изберат на следващите избори. Което говори добре за нас.

Това написа във фейсбук лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов. Думите му са по повод изказването на Дончева по-рано пред бТВ днес, че Трифонов “не е силен нито физически, нито психически”.

Лидерът на ИТН написа още: 

“Гледах на живо предаването на Цветанка Ризова по bTV, в което гост беше Татяна Дончева. Всъщност, не беше на гости Татяна Дончева. Беше на гости вестник “Шок”. Не – “Уикенд” беше. Не, не, вестник “Папараци” или вестник “Сензация”. Абе, де да знам, един от тия беше. Защото заместник-председателят на парламента не може да гостува в национална телевизия и да говори такива лъжи и обиди. Без факти. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни. Защото, ако приема факта, че не жълт вестник, а заместник-председателят на парламента говори по подобен начин, трябва да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на парламента. А това не говори добре за нас”.

Източник: OFFNews