Начало OFFNews Теленор отново предлага лаптопи на своите клиенти
0

Теленор отново предлага лаптопи на своите клиенти

0

Теленор отново започна да предлага лаптопи на своите клиенти.

Първите модели в каталога на оператора са на Huawei и Lenovo. През септември клиентите, които купят или вземат лаптоп на лизинг ще получат 2-годишен безплатен лиценз за офис пакета OfficeSuite, както и възможността да закупят комплект аксесоари с 30% отстъпка.

Лаптопите в каталога на Теленор са Huawei MateBook D15 и серията Lenovo V15. При покупка с план от оператор, клиентите получават и MiFi устройство или 4G USB модем. Това дава възможност за допълнителна отстъпка от 30% при закупуването на комплект от раница, мишка и слушалки. За отстъпката е залиден промокод LAPTOPACC.

Huawei MateBook D15 се предлага в една конфигурация, която включва процесор AMD Ryzen 5 3500U, 8GB DDR4 RAM и 256GB SSD. Дисплеят на лаптопа е 15.6-инчов с FullHD резолюция и IPS матрица. Моделът предлага един USB-C, три USB-A, HDMI, RJ-45 и жак за слушалки. Идва с тънко метално шаси и тънка рамка на екрана, сензор за пръстови отпечатъци вграден в старт бутона, pop-up камера в клавиатурата, и тежи 1,53 кг.

Lenovo V15 се предлага от Теленор в три конфигурации с процесори AMD или Intel, които имат 8GB DDR4 RAM и 256GB SSD. Дисплеите са 15.6-инчови с FullHD резолюция, като устройствата имат три USB-A порта, както и HDMI порт и четец за SD карти.

Теленор предлага Huawei MateBook D15 на цена от 1129,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Интернет 15.99 или на лизинг за 48,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Цената на всички версии на Lenovo V15 е 999,99 лв., при плащане в брой, с двугодишен договор за Интернет 15.99 или на лизинг за 43,99 лв., с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Повече информация можете да намерите на www.telenor.bg

Източник: OFFNews