Начало OFFNews Театърът в Кърджали благодари на Караянчева за 6 килима трета употреба
0

Театърът в Кърджали благодари на Караянчева за 6 килима трета употреба

0

Театърът в Кърджали се похвали с дарение от парламентарния шеф Цвета Караянчева за дарение от 6 стари килима.

Добрината е от името на Народното събрание, ръководено от популярната напоследък дама, която преди да влезе в политиката и ГЕРБ, се е трудила усърдно като майстор на поцинковани кофи в града.

Щедрото дарение бе отбелязано със снимка и публикация на фейсбук страницата на Театрално-музикален център – Кърджали, която гласи:

“Във връзка с 60-та годишнина на театъра в Кърджали със съдействието на г-жа Цвета Караянчева, председател на 44-то Народно събрание на Република България, Театрално-музикален център – Кърджали получи 6 броя килими. Те идват от сградата на парламента, като преди това са били в Министерски съвет. „Убеден съм, че тези уникални килими ще създадат допълнителен уют и неповторима атмосфера в нашия театър”, каза в благодарствено писмо до НС Гълъб Бочуков, директор на театъра.”

Кърджалии обаче явно са затворили сърцата и душите си за доброто, защото актът на Караянчева и благодарностите на кърджалийския дом на Мелпомена не срещат никакво разбиране, а само груб присмех в десетки коментари. 

На приложената снимка от дарението се вижда, че цветовете на въпросните постелки отдавна са се позагубили.

Източник: OFFNews