Начало OFFNews Спират водата в Чепинци, Младост 1 и Красна поляна
0

Спират водата в Чепинци, Младост 1 и Красна поляна

0

„Софийска вода” предупреждава за спиране на водата днес в някои столични райони заради ремонти.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Градинарска“ в с. Чепинци водата ще бъде спряна от 9:00 до 19:00 между ул. „Тополите”, ул. „Стефан Недялков”, ул. „Възрожденска” и ул. „Герена”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на ул. „Градинарска“ и ул. „Герена“.

Във връзка с монтаж на редуктор за налягане в ж.к. „Младост“ 1 се налага спиране на водата от 10:00 до 22:00 ч на живеещите в:

– бл. 1Б, бул. „Александър Малинов“ № 6, пицария „Дон Вито“ до бл. 36;

– ж.к. „Младост“ 1А – бул. „Александър Малинов“ № 7, 23, 27, 29/ Бензиностанция OMV/, 31, 33, 35/Метан станция/ и бл. 548;

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще има водоноски на адрес:

– ж.к. „Младост“ 1 – пред бл. 1 Б;

ж.к. „Младост“ 1А – пред бл. 548.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение в ж.к. „Красна поляна“ 1 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в бл. 23.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска пред бл. 23.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Източник: OFFNews