Начало OFFNews Спират водата в Овча купел и центъра на София
0

Спират водата в Овча купел и центъра на София

0

“Софийска вода” предупреди за спиране на водата в някои части на столицата днес, 25 септември, заради ремонти.

Във връзка с извършване на тестове за налягането във водопроводната мрежа на бул. „Овча купел“ в ж.к. „Овча купел“ 1 се налага спиране на водоподаването от полунощ до 6 часа на живеещите на: ул. „Монтевидео“, бул. „Овча купел“, ул. 675, ул. „Месечинка“ и кв. „Барите“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред бл. 506 и бл. 601.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Силистра“ в центъра, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на живеещите по ул. „Силистра” – от ул. „Професор Милко Бичев“ до бул. „ Ген. Данаил Николаев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Силистра“ ъгъла с ул. „Димитър Греков“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Източник: OFFNews