Начало OFFNews Отровното трио: 1 Бърза оставка; 2 Служебно правителство; 3 Честни избори
0

Отровното трио: 1 Бърза оставка; 2 Служебно правителство; 3 Честни избори

0

Организаторите на протестите от Отровното трио – адвокат Николай Хаджигенов, проф. Велислав Минеков и Арман Бабикян, излязоха с позиция след категоричната позиция на ДПС срещу промени в конституцията и свикването на Велико народно събрание.

Те настояват за три неща – бърза оставка на кабинета Борисов-3, съставяне на служебно правителство и провеждането на честни избори.  Също така от Отровното трио подчертават, че протестите продължават и че 2 септември е чудесна дата за оттегляне на “самотния диктатор”.

Ето и цялата позиция:

След 53 дни на протест, които доказаха на световната общност и на целия български народ, че корумпираното правителство, ръководено от Бойко Борисов, трябва да подаде оставка, днес по-умният от съдружниците във властта лиши Бойко Методиев Борисов от последното му алиби за оставане на власт.

След смяната на министри, безпринципното раздаване на пари, опитите за насилие върху гражданите, последният шанс за задържане във властта след изявлението на ДПС, вече не съществува.

Ние не се доверяваме на мафиотското управление до окончателната и бърза оставка на правителството и съставянето на служебен кабинет, гарантиращ честно и прозрачно провеждане на изборите. Протестите продължават, както и всенароднoто въстание на 02.09 остава. Това е чудесна дата, на която самотният диктатор може да се оттегли, за да можем на 06.09 да празнуваме Съединението на България. Не се отказваме от нито едно наше искане. Битката продължава. Ние гражданите сме новото начало в обществения живот на България.

проф. Велислав Минеков
адв. Николай Хаджигенов
Арман Бабикян

Sender notified by
Mailtrack 31.08.20 г., 15:41:02

Източник: OFFNews