Начало OFFNews Най-новите смартфони от VIVACOM са moto G9 Play и moto E6s
0

Най-новите смартфони от VIVACOM са moto G9 Play и moto E6s

0

Най-новите предложения от Motorola в търговската мрежа и онлайн магазина на VIVACOM са moto G9 Play в комплект със смарт часовника Lenovo S2 и moto E6s, който идва със слушалките Motorola Earbuds 2. И двата смартфона съчетават стилен дизайн с удобство и функционалност.

Moto G9 Play предлага голям 6.5-инчов Max Vision HD+ дисплей за цялостно изживяване на картината. Процесорът му е Qualcomm Snapdragon 662, за удобно мултитаскване, RAM паметта е 4 GB, а вътрешната памет е 64 GB за съхранение на всички важни файлове на потребителите, а чрез micro SD слота може да бъде увеличена до 512 GB.

Moto G9 Play е първата Motorola, която поддържа 4G Voice и Wi-Fi Voice. Батерията на модела е мощна с голям капацитет от 5000 mAh, за продължително използване в натовареното ежедневие, а зареждането е TurboPower 15W.
Moto G9 Play е оборудвана с 48 МР тройна основна камера, с дълбочинен и макро сензор и Night Vision технология, за детайлни снимки дори на ниска осветеност. А селфитата са красиви и изящни благодарение на 8 МР предна камера.
Moto G9 Play идва в комплект с елегантният и многофункционален смарт часовник Lenovo S2 на цена от 14,98 лв. на месец с план Smart XL. Смарт часовникът има сензор за отчитане на сърдечния ритъм, изминатото разстояние, качеството на съня, а също така разпознава и различни видове спорт.

Другото актуално предложение е moto E6s. Смартфонът има с 6.1-инчов Max Vision HD+ дисплей със съотношение на картината 19:5:9, а производителността му се гарантира от 8-ядрения 2,0 GHz процесор в комбинация с 2 GB RAM памет, 32 GB вградена памет с възможност за увеличаване до 512 GB чрез слота за microSD карта.

За всички почитатели на фотографията Moto E6s предлага 13 МР камера с ултрабърз фокус, за улавяне на всички важни моменти, и сензор за дълбочина, за по-лесно създаване на красиви портретни снимки с боке ефект. 

Устройството е оборудвано с батерия с капацитет 3000 mAh и поддържа 5W бързо зареждане. В комплект със смартфона идват и слушалките Motorola Еarbuds 2. Те са удобни, леки и компактни и осигуряват звук с невероятно качество през целия ден. Снабдени са и с вграден микрофон, за поддържане на по-добра връзка в забързаното ежедневие.

Актуалният moto E6s модел може да бъде закупен чрез еднократно плащане на 19,98 лв. при сключване на договор Smart XL.

Източник: OFFNews