Начало OFFNews Кирил Петков: Започнахме промяната, искаме да я продължим през следващите 4 г.
0

Кирил Петков: Започнахме промяната, искаме да я продължим през следващите 4 г.

0

Данъците в България са достатъчно високи, те не бива да се пипат. Имаме достатъчно постъпления, за да имаме нормално здравеопазване, инфраструктурни проекти, образование. Въпросът е, че няма контрол, плащаме тройно и четворно за прости неща. Ако почнем да плащаме за всичко, ще имаме процъфтяваща държава. Това не е утопия. 

Това обяви Асен Василев при представянето на проекта “Промяната продължава” по повод спекулациите дали формацията ще е лява или дясна.

Той обясни, че формацията ще се бори за равен старт, което означава здравеопазването и образованието да не започват от София.

“Ако просто си съберем това, което държавата трябва да събере, ако спрем течовете, това може да се случи. Така ще се случи това, че бизнесът ще започне да работи по-добре. Ще се върнат младите хора в България. Това не може да направи един човек, а всички заедно. Ако искате, помогнете да се случи. Ако не искате, всеки може да избере друга партия”, обяви Василев.

Фейсбук страницата е блокирана и затова не се приемат нови членове.

“Никой, освен екип на “Промяната продължава”, не е упълномощен да говори от наше име. Вярвайте ни, защото показахме, че имаме смелостта и отбора да променим България”, призова Кирил Петков.

Формацията преговаря със 7-8 партии за явяване на изборите, обяви още Асен Василев. Следващото правителство най-вероятно ще е коалиционно, допълни той.

“Започнахме промяната през миналите 4 месеца, искаме да я продължим и следващите 4 г.”, заяви Кирил Петков.

Очаквайте подробности!

Източник: OFFNews