Начало OFFNews Изпълнителният директор на Intelday Боян Иванович с престижно отличие от Stevie International Business Awards
0

Изпълнителният директор на Intelday Боян Иванович с престижно отличие от Stevie International Business Awards

0

Българският PR експерт Боян Иванович бе отличен от престижно международно жури Stevie International Business Awards (IBA) с бронз за визионерството и изключителни постижения като изпълнителен директор на комуникационна агенция Intelday Solutions в категорията “Реклама, маркетинг и връзки с обществеността”. Наградите се раздават за седемнадесети пореден път, а претендентите за важните отличия са от цял свят.

Международните бизнес награди Stevie са водещата програма за бизнес награди в света. Всички лица и организации по света – публични и частни, със стопанска или нестопанска цел, големи и малки – имат право да подават номинации. IBA за 2020 г. получиха заявки от организации от 63 държави и територии.

“Когато поех ръководството на една от най-добрите пиар агенции в страната знаех, че е въпрос на време потенциалът за растеж да бъде реализиран. Бизнесът ни е обект на сериозна трансформация, особено в условията на COVID-19, но вярвам, че иновативният комуникационен подход и ангажираност с бизнес целите на клиентите ни ще продължи да ни носи успехи”, каза Боян Иванович. “Има още много неща, които искам да постигнем с екипа на Intelday и съвсем скоро ще покажем нови страни от нашия бизнес и способности”.

Журито, оценило заслугите на 29-годишния експерт, са единодушни в коментарите си, че резултатите, които той е постигнал за краткото си време на този пост, са наистина впечатляващи и заслужават да бъдат отличени. Експертите изразяват задоволство, че Боян е имал шанса да покаже своите заложби и да се наложи като лидер в PR сферата не само в България, но и на международно ниво.

Боян Иванович е изпълнителен директор на Intelday Solutions от 2019 г. и стратегически консултант в областта на медиите, репутацията, анализа на корпорациите и неправителствения сектор. Миналата година Боян бе номиниран за Rising Star of the Year на престижните награди за комуникации на Международната организация на комуникационните консултанти – ICCO Global Awards.

Боян е член на Управителния съвет на Българската асоциация за управление на проекти – IPMA България и член на Управителния съвет на Световната комисия по здравеопазване и фармацевтична индустрия на PROI – най-голямата мрежа от независими комуникационни агенции в света. Консултирал е големи компании, сред които медийният гигант Netflix и фармацевтичният лидер Horizon Therapeutics, а като част от екипа на Intelday работи с клиенти като Европейската комисия, Европейски парламент, мобилния оператор Telenor, Reckitt Benckiser, SOBI и др. Боян е доктор по “Теория на журналистиката и медиите” с фокус върху социалните ефекти на технологичничната журналистика.
Тъй като продължаващата криза на COVID-19 ще попречи на победителите да получат наградите си на сцената по време на традиционния гала банкет на IBA, те ще бъдат отбелязани по време на виртуална церемония на 1 декември.

Източник: OFFNews