Начало OFFNews Ден 78: Изненада – яйца и за ДПС
0

Ден 78: Изненада – яйца и за ДПС

0

В 78-мият ден на протеста, искащ оставките на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев, шествието се оправи към централата на ДСП с кори с яйца.

ДПС искат оставка на всички, обаче държат на главния каскет на републиката, заяви адвокат Николай Хаджигенов. Знаем защо държат, защото Пеевски си го е избрал лично и най вече брани това, което те са си придобили. Искаме върховенство на закона, разследване, справедлив съд, специално за каскети, добави Хаджигенов. Приготвили сме за цялостното творчество на ДПС една изненада и днес посоката е централата на ДПС, а не Орлов мост, добави той.

“Продължаваме. Трябва да се борим с корупцията, трябва да потърсим отговорност. Ще го направим, всички заедно ще го направим”, заяви професор Велислав Минеков. Той припомни думите на премиера от днес, че някаква госпожа, която господин президентът я е вкарал да снима в Бояна. “Трябваше да има не Каскета, а истински прокурор, който да се заеме веднага. Защо тази госпожа не е разследвана, защо не разкаже за парите в чекмеджетата. Оставка на този Каскет”, каза Минеков.

“Аз и много други граждани на Европа искаме да попитаме Борисов, този жалък страхливец: Ердоган ли управлява България? Ердоган ли е вашият началник?. След като България е станала независима държава, никой не е управлявал по този начин с изключение на момента в който бяхме васал на Москва”, каза Виктор Ликов.

Винаги потръпвам, когато чуя предложение едновременно от ВМРО и ДПС, каза Арман Бабикян за предложенията за експертно правителство идващи от вицепремиера Красимир Каракачанов и депутат от ДПС Хамид Хамид. Те си прехвърлят електрорат, смята Бабикян.

“Ние няма да се откажем дори да вали дъжд. Няма да успеят да ни разделят. Скоро ще започната д ани делят на роми, турци, евреи. Имам много лоша новина за тях. С това нямада успеят. Всички сме български граждани и мълчим, когато слушаме химна на България”, каза още Бабикян.

След традиционното излушване на химна протестът се отправи към централата на ДПС, която беше обстреляна с яйца. 

Източник: OFFNews