Начало OFFNews В столичния кв. Подуяне без вода днес
0

В столичния кв. Подуяне без вода днес

0

“Софийска вода” предупреждава за спиране на водоподаването заради планиран ремонт в столичния квартал Подуяне.

От 10 до 17 часа на 24 август няма да има вода в кв. Подуяне от ул. “Боян Магесник” – от ул. “Велчо Атанасов” до ул. “Асенова крепост”, ул. “Погледец” – от ул. “Боян Магесник” до ул. “Бричебор”.

През това време ще се изгражда сградно водопроводно отклонение на ул. “Боян Магесник” 24.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури водоноски на ъгъла на улиците „Боян Магесник“ и “Блага Димитрова“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Източник: OFFNews