Начало OFFNews В Пловдив протеста блокира Новотела заради Цвета Караянчева
0

В Пловдив протеста блокира Новотела заради Цвета Караянчева

0

Десетки протестиращи в Пловдив обградиха сградата на хотела край река Марица Новотела. Очакванията им бяха там да бъде председателят на парламента Цвета Караянчева, дошла да уважи състезание по стрелба в сградата, съобщи Под Тепето.


По-рано през деня един протестиращ бе задържан за около час, тъй като викал “Оставка”, когато тя е влизала в сградата. След това протестиращите тръгнаха в посока Новотела и 3-о районно управление, но бяха блокирани на Пешеходния мост.

След това част от тях успяха да заобиколят през Панаирния мост. Те се разминаваха с автомобилите без да има пререкания или напрежение. Протестиращите обградиха централния и задния вход, но когато те го направиха, вероятно Караянчева вече е била напуснала сградата

“Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи в Пловдив наградата на победителките в отборната надпревара на традиционния турнир по стрелба „8-ми март” за жени, служители на Министерството на вътрешните работи, Министерството на отбраната и службите за сигурност. Церемонията за награждаване на призьорките се проведе в Гранд Хотел Пловдив”, съобщиха от пресцентъра на парламента.

Източник: OFFNews