Начало OFFNews Водата ще спира в части от три столични района
0

Водата ще спира в части от три столични района

0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Монтаж на спирателни кранове на ул. „Балкан“ и ул. „Жеравна“ в „Курило“, град Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на ул. „Жеравна“, ул. „Балкан“, ул. „Варна“ и ул. „Бреза“.

Изместване на уличен водопровод на ул. „Момин проход“ в с. Бистрица налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на ул. „Черни връх“, ул. „Янчовска река“, ул. „Бреза“ и ул. „Ивайло“. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Осий Кордобски“ в Жилищна група „Южен парк“ налага спиране на водоподаването от 10:30 до 19:00 часа в района на ул. „Св. Осий Кордобски“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Източник: OFFNews