Начало OFFNews Водата спира в части от столичния център и Разсадника – Коньовица
0

Водата спира в части от столичния център и Разсадника – Коньовица

0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с подмяна на пожарни хидранти в ж.к. „Разсадника – Коньовица“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на бул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Алеко Туранджа“ до бул. „Константин Величков“ (нечетни номера).

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Васил Левски“ в кв. „Център“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на бул. „Васил Левски“ от ул. „Хан Крум“ до ул. „6-ти септември“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Източник: OFFNews