Начало OFFNews Българска агенция спечели световни награди за SEO
0

Българска агенция спечели световни награди за SEO

0

SEO агенция Serpact спечели награда в категория Best Use of Search – Gaming на престижните награди Global Search Awards 2020 на 8-ми септември.

Поради епидемичната обстановка, церемонията се проведе онлайн. 

Serpact е първата българска агенция, на която се присъжда това отличие.

На събитието компанията беше наградена наравно с най-успешните агенции в целия свят, сред които Adobe, Crafted, Re:signal, Zenith, Merkle, Digitaloft, OnCrawl, NOVOS, Peak Ace AG и други.

Global Search Awards оценяват постиженията на световните топ-агенции по проекти и бизнес ниши спрямо постигнатите резултати и приложените тактики в дигитална среда.

През юли агенция Serpact беше номинирана за награда в категорията Gaming, както и в категория Best Small SEO Agency, което постави българската компания сред 6-те най-добри в света!

SEO или Search Engine Optimization включва съвкупност от процеси, които имат за цел да подобрят видимостта на даден сайт в органичните резултати на търсачките по ключови фрази. В тези процеси се включват техническа оптимизация, маркетинг със съдържание и работа с репутацията на един уеб-сайт. Реализирана правилно, оптимизацията за търсачки носи на бизнеса множество потенциални клиенти и висока възвръщаемост на инвестицията в дългосрочен план.

Макар и от скоро на пазара на дигитални маркетингови услуги, Serpact се утвърди като високоефективна и успешна компания на българско и международно ниво. Агенцията работи с водещи специалисти като Никола Минков, Дидо Григоров и Борислав Арапчев. Компанията е реализирала над 1000 проекта в цял свят. 

Източник: OFFNews