Начало OFFNews Без вода в части от 5 столични квартала
0

Без вода в части от 5 столични квартала

0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Подуево“ в кв. „Борово“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бул. „България“, ул. „Невестина скала“,ул. „Подуево“, ул. „Ладога“. 

Монтаж на спирателен кран на ул. „Проф. Христо Вакарелски“ в кв. „Витоша“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа по ул. „Проф. Христо Вакарелски“ от ул.“ 21-ви век“ до бл. 1 на ул. „Проф. Христо Вакарелски“ .

Пресвързване на новоизграден уличен водопровод на ул. „Канала“ в жк. „Дружба“ 1 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Канала“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение и монтаж на спирателни кранове на ул. „Ришки проход“ в жк. „Красна поляна“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на жк. „Красна поляна“ 2 – ул. „Ришки проход“ – виетнамски общежития . 

Във връзка с пресвързване на новоизграден уличен водопровод в местност „Камбаните“ в жк. „Младост“ 4 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на ул. „Арх. Богдан Томалевски“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Източник: OFFNews