Начало OFFNews Без вода в части от Красно село и Люлин 10
0

Без вода в части от Красно село и Люлин 10

0

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради троително-монтажни работи в ж.к. „Красно село“ се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на ул. „Ген. Стефан Тошев“, ул. „Пирински проход“, ул. „Грамада“, бул. „Гоце Делчев“, бул. „Цар Борис III“ и бул. „Тодор Каблешков“. 

Подмяна на спирателен кран на ул. „Момково“ в ж.к. „Люлин“ 10 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на бл. 117, бл. 118, бл. 120, бл. 122, ул. „Арх. Прохор Охридски“ № 21-23 и ул. „Ген. Владимир Динчев“ №37.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Източник: OFFNews