Начало FrogNews ЛиЛана: Познавам Божков от много години, нямаме бизнес връзка
0

ЛиЛана: Познавам Божков от много години, нямаме бизнес връзка

0

”Познавам Божков от много години, отношенията не са ни бизнес. Това търсене на някаква бизнес връзка само по себе си е проблем. Относно Васил Божков мога само да ви кажа че съм искала съвети, въпреки че това не е неговата сфера. Между нашите фирми няма нито една транзакция и никога не е имало и няма как да се стигне до обвинение”. Това заяви ЛиЛана , която е под домашен арест.

“Прокуратурата се опитва да намери бизнес връзки, но нашият бизнес няма нищо общо”, допълни тя пред bTV.

“Твърди се, че съм обвинена в отклоняване на европейски средства и това е едно внушение на държавата и прокуратурата. Първото ми обвинение е, че съм заплашвала служители на Агенция Пътна инфраструктура, че ще им искам оставката – в лицето на директора Георги Терзийски. Второто ми обвинение е, че съм представила неверни сведения пред служители на ГД “Европейски средства” за конкрурентоспособност. Никъде в обвинението ми няма, че съм отклонявала европейски средства или не съм изпълнила проектите. Говори се, че управител и собственик на фирмата е моя приятелка”, каза още тя.

“Към момента нямам внесен обвинителен акт и се води разследване, т.е. за това няма и обосновано предложение”, каза още ЛиЛана.

“Има обвинение, че сме предоставили грешни данни, а не че сме извършили престъпление”, допълни ЛиЛана. По думите и вече няма ръководител на групата, тъй като по време на всички заседания стана ясно, че престъпление няма., посочи Деянова.

“Разпитани са 48 от нашите служители и никой не е казал, че е бил част или някой знае нещо за подобно нещо.”, разкри  тя.

“Никога овече няма да кандидатсваме по европейски проекти- те са за хора близки до властта”, категорична е певицата.

“Когато зявърших образованието си в Англия, средата ми е била с хора които са постигнали много и моята цел е била същата”, обясни тя.

Източник: FrogNews