Начало FrogNews Радослав Бимбалов с отворено писмо ”До Новата Коса на Здравния Министър”
0

Радослав Бимбалов с отворено писмо ”До Новата Коса на Здравния Министър”

0

Здравей, коса,
Пиша до теб, защото ти си основната причина професор Ангелов да стане здравен министър. Ти си поводът докторът да поиска да поеме поста. Да пожелае да се вози в джипа на премиера, да ни се кара на прескоференции, да размахва пръст срещу нашата безотговорност.

Ти, коса, си причината Ангелов да се отдаде на суетата си и да приеме ролята на кукла на конците, вързани за чекмеджетата на Борисов. Само и само да те показва.
Ти, коса, принуди твоя човек днес отново да се покаже по телевизията, за да ни навика. Да ни обвини, че ние сме виновни за това, че сме трети в ЕС по смъртност от Ковид. Защото не носим маски, както той носи теб, коса. Със суета.

Не искам да ти давам акъл как да стоиш на главата му, коса. Това си е твой проблем. Но искам да осъзнаеш своята важна роля. Неодушевените предмети управляват България. Спасяваме икономиката с асфалт.

Пазим пенсионерите с банкнота.

Борим заразата с легла.

От теб, коса, очаквам да ни поведеш към бъдещето. Искам утре твоят човек да каже не само колко дюшека лекуват болните в България. Искам да чуем броя на стъпалата, които притежава всяка болница в България.
За да знаем колко хора могат да умрат спокойно на стълбите.
На теб разчитам, коса.

С уважение,
Радослав Бимбалов, почитател на перчемите

Фейсбук

Източник: FrogNews

Сподели: