Начало FrogNews Умри и освободи болнично легло и място в магазина
0

Умри и освободи болнично легло и място в магазина

0

Освободени легла…

Според овластена група послушковци без капка морал и здрав разум, последната и най-важна мярка за борба с коронавируса е забраната за възрастните хора (на и над 65 г.) да влизат в магазини за хранителни стоки и аптеки освен в диапазона 8-10 ч., че и следобеден “зелен коридор“. Защо?

– защото са най-големите и опасни разпространители на коронавируса.

– защото, както обясни с мазен глас на пътуващ проповедник министъра на здравеопазването, така е удобно за организацията в хранителните магазини.

– защото възрастните трябва да бъдат лишени от възможността да си купят лекарства при внезапно възникнали неотложни нужди.

Що за геноцид е това? В коя държава в света има такава мярка? Ами като лекари, ръководители на клиники и болници и в редица други области на обществено-икономическия живот в България работят хора на над 65 г. И те ли трябва да са подложени на такъв психологически натиск и тормоз? Това ли е вашата грижа, уважение и благодарност към вашите майки и бащи – да им забраните достъпа до магазини за хранителни стоки и аптеки? Или не – всъщност забравих, на тях (възрастните) им е позволено да посещават ресторанти, кафенета и клубове, да се возят в обществения транспорт, да работят на места където няма по-млади кандидати. Там ли е по-безопасно за тях? Всъщност може би на един следващ етап ще се приемат и други по-драстични забрани или по-добре да се затворят възрастните в специални лагери и да започне постепенно и планово тяхното унищожение. Ето така вече ще започне отслабване на натиска към здравните заведения и здравната система, ще се освободят легла в болниците, ще се намали недостига на лекарства, ще се освободят средства от пенсиите и надбавките от 50 лв. То и без това не се знае за кого ще гласуват тези неблагодарници –пенсионерите.

Георги Трифонов, пенсионер неблагодарник

Източник: FrogNews

Сподели: