Начало FrogNews Караянчева защити званието ПКП: Пътуват по магистралите на Борисов, хОди пеша!
0

Караянчева защити званието ПКП: Пътуват по магистралите на Борисов, хОди пеша!

0

Цвета Караянчева ръси небивалици на среща в Лом

Председателят на парламента Цвета Караянчева достигна нови висоти на умствено прозрение. Това стана по време на среща с актива на ГЕРБ в Лом, където тя държа реч.

Предаваме думите й едно към едно, за да се насладите на умозаключенията й, които дават ясне отговор защо Борисов в разговор, за който се доказа, че е неговия глас,  я нарече ПКП:

Ми инфраструктурата, която се прави?! Щот някои си пътуват с хубавите коли по магистралите на Борисов  и викат: „Ама те не стават“. Що не ги направихте вие, като не стават. Що не ги направиха, а сега критикуват. Метрото –отиват протестират срещу лошия Бойко, качва се на метрото и се прибира вкъщи. Ходи пеша! Ходи пеша!  Това е положението.

Междувременно при пристигането си в Лом, жителите на бедното градче се ошашкаха, след като видяха грандиозния кортеж от НСО на председателката на парламента.

Караянчева блесна и с други приказки по адрес на лидера на „Да, България“ Христо Иванов. „Той не ходи по селата, защото било под тяхното ниво, защото там пък няма интернет. Там няма как да се качиш на лайфа и да пускаш, нали лафове и три приказки. И да се бориш. Тя таз борба по фейсбука е най-силната борба. Мога да го закарам поне във сто села в Кърджали, дето няма интернет“.  

Колите на Караянчева

.

Вижте и видеата с представянето на Цвета Караянчева:

Източник: FrogNews

Сподели: