Начало FrogNews Митинг-концертът срещу властта ще започне в 16 часа в неделя на Орлов мост
0

Митинг-концертът срещу властта ще започне в 16 часа в неделя на Орлов мост

0

30 години преход стигат! Време е да влезем в 21-ви век. Заедно. Обединени като нация! Това ще поискат младите хора на митинг-концерт. Събитието под надслов ”Бъдеще за младите, бъдеще за България”, ще се проведе утре на Орлов мост от 16 до 22 часа.

Това е събитието, което ще обедини и подкрепи младите хора на България за по-добро бъдеще.
На 27.09 ще бъдем заедно с всички артисти, предприемачи, общественици, интелектуалци и активни граждани, които са лицето на България през света и които не се страхуват да застанат с лицата си срещу безобразното управление на страната.
Хората, които оставят позитивната следа след себе си, които са светлият пример за своите сънародници и съмишленици. Хора, които са успешни въпреки държавата.
За активно гражданско общество, за граждански контрол и общонационално обединение в името на бъдещето на България!

Целта на събитието е да съберем поне 3.5% от всички Българи (65% от всички граждани на България заявяват, че подкрепят протестите) Заедно на едно място, в един ден и да покажем мащаба на готовността да отстояваме демократичните ценности и европейско бъдеще на България.

Времето вече е на младите и с присъствието си на митинга-концерт заедно ще кажем “Да” на промяната, която толкова силно очакваме от 1989 г. насам. С нас ще са знакови рок-групи, рапъри и изпълнители от различни поколения.

30 години преход стигат! Време е да влезем в 21-ви век. Заедно. Обединени като нация!
Оставка, а след нея модернизация на държавата, която е възможна, защото можещи хора в България има и те не се казват Бойко Методиев Борисов или ПКП!
Споделяйте събитието, подкрепете го с дарение през ХелпКарма тук:
https://bg.helpkarma.com/…/badeshte-za-mladite-badeshte-za…/
и поканете всички ваши близки и приятели тази неделя 27.09 от 16.00ч на Орлов мост!
Нека покажем силата на нацията ни! Обединена. Сега!

Източник: FrogNews

Сподели: