Начало FrogNews Шоу в Берковица: Цвета Караянчева бяга от младежите на „Демократична България“, полицаи ги приклещиха за проверка
0

Шоу в Берковица: Цвета Караянчева бяга от младежите на „Демократична България“, полицаи ги приклещиха за проверка

0
Сподели:

Председателят на парламента Цвета Караянчева избяга от младежите на „Демократична България“ в Берковица. Там тя бе на среща с актива на ГЕРБ. Членовете на партията на Бойко Борисов също се разбягаха панически, когато видяха камерите. Никой от тях не пожела да каже за какво са си говорили на срещата.

В същото време полицаи, един от които от КАТ, „полазиха“ протестиращите. Те събраха личните им карти на протестиращите, за да ги проверят. В един момент едно от ченгетата настоя проверката да се пренесе в районното за по-голямо удобство, според него,  но хората възроптаха. На въпрос дали един от проверяващите е от КАТ и защо и той  е на мястото, униформеният отвърна: „аз само помагам“. В екипа от проверяващи имаше и цивилен полицай. На масичка пред детски център „Камбанка“, където се състоя срещата на Караянчева, бяха оставени фалшиви евра с лика на Бойко Борисов. След като блюстителите на реда направиха всичко възможно, за да осуетят срещата на младите хора с председателя на НС, те върнаха обратно личните карти.

.

Източник: FrogNews

Сподели: