Начало FrogNews Майките от ”Системата ни убива” подкрепиха д-р Цветислава Гълъбова
0

Майките от ”Системата ни убива” подкрепиха д-р Цветислава Гълъбова

0

Майките на деца с увреждания от ”Системата ни убива” подкрепиха шефа на Държавната психиатрична болница „Св. Иван Рилски“ д-р Цветислава Гълъбова, която вчера бе грозно нападната с обидни думи и среднощни снимки пред болничното заведение от политологът и преподавател в Софийския университет доц. Стойчо Стойчев.

„Отиваме да подкрепим д-р Гълъбова заради изявата на този господинчо Стойчо Стойчев. Той мина всякакви граници на благоприличието и буквално се подигра с хората с психични заболявания и с нея лично. Знаем как тя се бори за правата на тези хора и за тяхното оцеляване буквално.“, заявиха майките.

Припомняме, че политологът доц. Стойчо Стойчев се снима в 2 часа през ноща пред лечебното заведение и поиска оставката на лекарката, като направи колаж с обидни думи.

Причина за атаката на Стойчев е, че д-р Цветеслава Гълъбова изпрати Отворено писмо до ръководството на СУ и поиска политологът да бъде наказан заради средния пръст, който демонстративно показа на протестиращите при блокадата на кръстовището пред Румънското посолство.

Източник: FrogNews

Сподели: