Начало FrogNews Стъки нарече протестиращите ”диваци”. Заплаши, че ще се саморазправя с тях
0

Стъки нарече протестиращите ”диваци”. Заплаши, че ще се саморазправя с тях

0

ММА- боецът Станислав Недков–Стъки се закани, че ще се саморазправя с протестиращите. Той ги нарече ”диваци”. Ето какво написа той във Фейсбук:

Държавата и МВР са абдикирали от задълженията си!!!
Днес всеки може да отиде пред която сграда си хареса и да започне да хвърля яйца, домати, пилешки бутчета и каквото още пожелае.

Всеки може на всяко кръстовище или централен булевард, да опъне палатка или хавлия да се попече, ако реши примерно, че морето му е далече. И ако случайно някоя майка направи грешка да вози децата си по същия булевард, да и натрошат колата, защото е провокатор.

Навсякъде по света, когато се прави опит за преврат, първо се атакуват държавната телевизия и радио.

Това, което се случва в държавата ни тия дни е абсурдно! Бяха осквернени сградите на Народното събрание, МВР, БНТ, КПКОНПИ и др.
Крайно време е институциите в страната, да започнат да изпълняват задълженията си, и да не допускат няколко тюфлека, наричащи се БОЕЦ и Платеното трио, всеки ден да оскверняват държавни институции и министерства!

Не съм член на никоя партия и нямам против протестите, стига те да са мирни и цивилизовани. В момента те не са, затова призовавам държавата да вземе мерки до няколко дни и да озапти тия диваци!

В противен случай аз ще организирам движение, което да върне реда в столицата ни и да осигури спокойствието на българските граждани!

Източник: FrogNews

Сподели: