Начало FrogNews Мартин Димитров: Чудомир да беше жив, щеше приказно да ви опише, хубостници нагли
0

Мартин Димитров: Чудомир да беше жив, щеше приказно да ви опише, хубостници нагли

0

Объркана работа, приятели. Ама истински объркана работа. Ето, да вземем днес. Настана петък, па още сутринта на телевизионния фронт пуснаха г-н Николай Младенов, завърналият се омиротворител на Близкия Изток. Па, като почна г-н Младенов да каканиже едни топли думи за диалог, за гражданско общество, за рестарт и за ценностите на българина, един вид, за малко да му повярваме.

Защото, той г-н Младенов хубаво ги каканиже, той е интелигентен и не ги каканиже просто като някаква си там, от Кърджали мадам.

Та, изкаканиза си така, интелигентно опорките на Политическа Партия ГЕРБ г-н Николай Младенов, и сигурно някои българи са си казали: „Бреййййй, какъв интелигентен този Младенов, бях го забравил аз него колко е интелигентен. Той, къде беше преди това този Младенов, преди да омиротвори Близкия Изток – в БСП ли беше, в СДС ли беше, не мога да се сетя? Абе, интелигентен!“.

И, сигурно някои свестни българи са се подвели от интервюто, или както е по-модерно да се казва, от „участието“ на г-н Младенов по „Нова“.

Обаче, приятели, животът е по-сложен. Петък, както и сутрин, петък има и следобед. Както и да го гледаме, петък си е цял един ден. И, както има участие по „Нова“, така има и самоучастие по „Фейсбук“, приятели.

А, сърце мутренско не може да трае цял петък. Сърце мутренско бие! И изби в поста на Илиан Тодоров, областен управител на Софийска област.

Зад гърба на една не-мутра като г-н Младенов не могат да се скрият всичките мутри, които са от властта и партийна фирма „ГЕРБ“, приятели. Мутрата е на власт, мутрата иска изява! Даже и ОМИРОТОВОРИТЕЛЯТ НА БЛИЗКИЯ ИЗТОК НЕ МОЖЕ ВЪЗПРЕ ГЕРБАДЖИЙСКАТА МУТРА, МИЛИ ХОРА.

Докато г-н Младенов каканиже, че сме били гражданско общество, тоя околийския началник си ни вика „изроди“.

Предполагам, че под „гражданско общество“ тези си представят мутренски отряди.

А ние си представяме достойни граждани.

Турям ги тука и двамата хубовци – интелигентния Николай Младенов и истинския като чалга-песен Илиан Тодоров. Езито и турата на асфалтова корпорация „ГЕРБ“.

P.S. Чудомир да беше жив, щеше приказно да ви опише, хубостници нагли.

Facebook, Мартин Димитров

Източник: FrogNews

Сподели: