Начало FrogNews Борис Бонев сигнализира за наглостта на управляващите
0

Борис Бонев сигнализира за наглостта на управляващите

0

”Не е нормално хора, които се борят за спазване на законите, да ги нарушават. Не пречете на хората да се движат!”

С подобни цинизми управляващите се опитват да очернят справедливите протести и да настроят гражданите едни срещу други, но забравят да погледнат под собствените си прозорци.

 Ето как се нарушават правилата точно на входа на не кое да е министерство, а това на правосъдието. На „министъра“ изглежда ще му се счупят краката, ако държавният му Мерцедес, платен от нас, не е паркиран точно пред вратата на министерството, където паркирането е забранено.

На Йорданка Фандъкова – Yordanka Fandakova ѝ пречи да минава с лимузината на НСО през блокирания Орлов мост, но не ѝ пречат блокираните от калпавите ремонти булеварди, за които сроковете в договорите не важат. Не ѝ пречат и неправилно паркираните автомобили по тротоари, площади и градинки.

⚠Не само институциите ни, но и улиците ни са окупирани от хора, за които правилата не важат, които правят каквото си пожелаят, които са безнаказани.

Всички обикаляме в търсене на паркомясто, но техните са резервирани.
Всички плащаме, за да паркираме в центъра, но не и те.

Когато нарушаваме правилата, идва и ни вдига паяк, но за тях паяк няма.

Министерства, агенции, комисии и всякакви други общински и държавни учреждения са превзели стотици паркоместа в центъра на София. Безплатно и неограничено. И въпреки това не им стигат.
Но това трябва да се промени!

Затова преди месеци внесох в Общинския съвет предложение за значително ограничение на служебните абонаменти и безплатните паркоместа за институциите. Така ще се освободят стотици нови места в центъра, където са най-необходими. Но Фандъкова и екипът ѝ тупат топката. Дали кметът ще застане на страната на софиянци и ще защити техният интерес или ще предпочете да запази привилегиите на превзетите институции

#СпасиСофия #БезкрайноНагли #ОСТАВКА

Общинският съветник от „Спаси София“ Борис Бонев, Фейсбук

Източник: FrogNews

Сподели: