Начало FrogNews Един ден от живота на Бойко Борисович
0

Един ден от живота на Бойко Борисович

0

Един ден от живота на Бойко Борисович…
[всяка прилика с реални лица и събития е напълно случайна]

9.00 – ББ чете проекта на нова конституция. По средата на първата страница му доскучава. Вика Дани да му обясни прочетеното. Дани уплашен казва – не съм я чел, шефе, ама толкова ли е важно какво пише там?

12.00 – ББ нарежда на финансовия министър да извади за раздаване още 300 милиона от хазната. Министърът пука пръсти – ама те започнаха да се свършват! ББ го скастря – това е борба за власт, а в тази борба няма лоши средства – има само парични средства за подкупване на избирателите! Даваш докато има. Като се свършват, вземаш заем и пак даваш докато има.

15.00 – ББ обикаля страната, която в неговите очи е една голяма строителна площадка и се хвали с успехите си. Когато съветници му показват колко лошо и некачествено се строи, ББ им обяснява – не е изгодно да се строи качествено! Тогава построяваш и забравяш. А когато се строи некачествено, после се прави ремонт, сетне ремонт на ремонта и т.н. За всеки ремонт се отпускат нови милиони и се присвояват от тях големи суми.

18.00 – ББ се кара на МВР, че се меси в протестите и пречи на хората да се изпобият взаимно и осъжда протестите като масов саботаж срещу държавата. Веднага след това ББ заявява, че протести няма, а само някакви си 200-300 души пречат на спокойствието на трудовите хора.

21.00 – пиарката носи на ББ цяла партида западни вестници със статии срещу него и правителството му. Тя иска да му прочете извадки от тях, но той й казва да му остави вестниците и да си ходи – зер тя има избори да прави. Когато тя излиза, той пъха вестниците под кревата. Няма защо да ги чете – и без това не знае чужди езици. По-добре да проведе няколко цветисти телефонни разговора. Когато отсреща го питат за някоя негова депутатка, ББ единствено уточнява от кой град е преди да я охарактеризира по своя единствен и неповторим начин.

24.00 – ББ слага глока си под възглавницата, дръпва чекмеджето, любува се дълго на съдържанието му и после заспива крепък 9-часов сън с чиста съвест.

Проф. Николай Слатински, Фейсбук

Източник: FrogNews

Сподели: