Начало FrogNews Георги Георгиев: Няма да пропуснем шанса да отстраним бандата мутри
0

Георги Георгиев: Няма да пропуснем шанса да отстраним бандата мутри

0

Цацаров пропусна шанса си и той да има снимка с мен. Но ние няма да пропуснем шанса си да отстраним тази гнусна банда престъпници, мутри и мафиоти от властта.

Това написа Георги Георгиев от Гражданската инициатива „БОЕЦ“ във Facebook. Публикацията му идва след сутрешната протестна акция пред сградата на КПКОНПИ и разпространените по-късно снимки на Георгиев с Борисов, Цветан Василев и други лица. Това бе мотивът Цацаров да откаже среща с лидера на „БОЕЦ“.

Ето и цялата публикация:

„Днес, гражданите и бойците блокирахме КПКОНПИ и поискахме да връчим лично Оставката на Цацаров!

Аргументите ни бяхя публично представени на място, ще спомена само един – след седем години начело на прокуратурата няма нито един един осъден за корупция по високите етажи на властта. Цацаров бе назначен от Пеевски и Борисов, така както и Гешев, и тяхната задача е да прикриват извършените от техните господари престъпления и да служат, като бухалки срещу непримиримите!

След нашата акция свинчугата е изквичал, че не се бил срещнал с мен и гражданите заради мои снимки с Лозан Панов, Борисов и Цветан Василев. Така Цацаров пропусна шанса си и той да има снимка с мен. Но ние няма да пропуснем шанса си да отстраним тази гнусна банда престъпници, мутри и мафиоти от властта. Този, който на крак ходеше всяка сряда при Буда на инструктаж пуска моя снимка, като компромат! 🙂 Много трябва да са уплашени и разклатени дебелите, и с право се страхуват!

УТРЕ – ПЕТЪК, 08.00ч. – БЛОКАДА – ИЗНЕНАДА 4! Тръгваме от Орлов мост и ще блокираме поредната институция на мафията!

Как пък един не се намери с топки и капка достойнство и смелост да слезе при гражданите и да ни попита какво искаме! Крият се, като Борисов, като плъхове се крият в дупките си зад гърба на десетки жандармеристи и полицаи и надничат страхливо от прозорците си! По зле са и от Орешарски!

Всяка власт, която започне да се страхува и крие от гражданите е нелегитимна, тези хора нямат нито законовото, нито моралното право да управляват! Разкриваме тяхната агония, страхове и позор. Цацаров да не ми мрънка и да не ми се обяснява, а да подава оставката и да каже на Буда и Гешев, че си заминават с него, те са си едно! И за Къщата в Барселона да каже! И за десетките сигнали за АпартаментГейт! И за 4-те милиона евро, които плати на Доган за назначението си, кой му ги даде! И за проверката срещу Пеевски да каже! И за грабежа КТБ да каже! Ще каже, от подсъдимата скамейка ще говорят и той , и господарите му!

Битката продължава!“

Източник: FrogNews

Сподели: