Начало FrogNews Истината лъсна: Жената с бастуна подкрепя Валери Симеонов за обидата срещу майките /видео/
0

Истината лъсна: Жената с бастуна подкрепя Валери Симеонов за обидата срещу майките /видео/

0

Лиляна Тодорова, която стана известна като жената с бастуна от ”Орлов мост”, остро критикува през 2018 г. майките на деца с увреждания от ”Системата ни убива”, когато те искаха оставката на Валери Симеонов заради грозната му обида към тях. Това се вижда от репортаж, в който тя е представена като ”обикновена гражданка” от столицата.

Това разкри Димитър Байрактаров, който публикува видеото с Тодорова от преди две години със следния коментар:

„Прийомите на Валерко са ми до болка познати! Вижте добре тази дама! Репортажът е от октомври месец 2018 г., по това време майките на децата с увреждания протестираха срещу лицето Валери Симеонов. Две години по-късно същата дама вече се представя за жител от провинцията и с бастун в ръка изразява недоволство срещу протестиращите на „Орлов мост“. Дадено е началото на активното мероприятие! Сценариста и режисьора вече знаете кой е. Бъдете здрави.“

Само преди няколко дни същата жена бе заснета от много камери как обикаля около палатките на протестиращите на „Орлов мост“, а след реакция на един от тях, той бе удрян от полицаи и задържан за 72 часа в ареста. Тогава Тодорова заяви, че е от провинция и специално е дошла да види какво става в София. Тя се представи като лекар, въпреки, че по-късно стана ясно, че е пенсионирана медицинска сестра.

.

От репортажа от 2018 г. става ясно, че Тодорова „сама е потърсила“ партийнат на НФСБ телевизия „СКАТ“, за да изкаже мнението си. Припомняме, че през 2018 г. лидерът на НФСБ Валери Симоенов, тогава вицепремиер, нарече майките на деца с увреждания „кресливи жени с уж болни деца„, което предизивика протестите им и исканията за оставката му, която в крайна сметка бе подадена. Вижте какво казав Тодорова срещу майките тогава и категоричната й позиция, че застава зад думите на Симеонов.

Източник: FrogNews

Сподели: