Начало FrogNews Настимир Ананиев за побоите на ГЕРБ: България се управлява от ”Мълчанието на агнетата”
0

Настимир Ананиев за побоите на ГЕРБ: България се управлява от ”Мълчанието на агнетата”

0

„Беше мълчанието на агнетата. Някакъв мъж удря жена на първо място, на второ място журналист, а около него – мълчанието на агнетата. И така се управлява България – с такова мълчание. Което позволява корупция, биене и крадене.“

Това заяви в интервю за БНР Настимир Ананиев, бивш депутат и експерт по пътна безопасност, сега участник в протестите.

„Борисов беше с оставката в джоба и той беше разубеден от своите партньори, които не знам по какъв начин са му извили ръцете и явно той стои на колене пред тях. Явно ги е послушал и затова беше толкова унил, без настроение, за разлика от тях.“ , каза още той.

Вчера Ананиев е бил в групата протестиращи, които посрещаха делегатите на ГЕРБ на националната им среща в столичния София Тех парк и е попаднал в центъра на сблъсъците, при които имаше малтретирани граждани.

Полицията е разделила протестиращите, които са посрещали делегатите на ГЕРБ, на групи, и така част от протестиращите са били „набити от елита на ГЕРБ“, твърди Настимир Ананиев.

„Това бяха биячи на ГЕРБ. На едно от видеата се вижда, че имат баджове на ГЕРБ. За да имаш бадж, трябва да си се регистрирал“.

Според бившия депутат полицията не е показала никаква реакция.

Като сглобите видеата, ще видите ясно събитията. Ясно е, че тази група е вътре, че тя е на форума, допълни Ананиев относно вчерашните конфликтни ситуации по време на партийния форум.

За да приключи 30-годишният преход в България е необходима критична маса от хора, които да рестартират целия процес, подчерта Настимир Ананиев.

Една от опорките на ГЕРБ е, че няма алтернатива, а това не е така, смята Ананиев. Това според него е видно от изследването на „Алфа рисърч“.

„На едни избори подреждането ще бъде по съвсем различен начин“, прогнозира той.

След баталните сцени на вчерашната конференция на ГЕРБ се появиха множество видеа.

На едно от тях ясно се вижда как пиарът на ГЕРБ Никола Николов посочва и предава младеж на биячите, които после го удрят в главата.

Източник: FrogNews

Сподели: