Начало FrogNews Арман Бабикян: Борисов неистово се страхува, че няма да успее да завърши сделките си
0

Арман Бабикян: Борисов неистово се страхува, че няма да успее да завърши сделките си

0

Борисов печели време. Две неща го плашат – да не успее да припключи сделките, които вече е договорил, за да обогати близкия кръг и да не би някой друг да организира изборите вместо него… Неистово се страхува от това.

Това заяви в интервю Арман Бабикян от „Отровното трио“.

Пред Факти.бг пиар експертът коментира протестите, исканията и загатванията за оставка.

„Затова и днешната му полуоставка, в която видите ли той може да се жертва… Ако правителството остане, той сам ще си направи изборите. Опитва се точно това, но няма кой да повярва…“, посочи Бабикян и определи като комичен опита на Борисов да се превърне в „следващия почетен председател на ДПС“. Причината – Борисов не може да намери своя Пеевски.

„Той не може заради интелектуалния си дефицит в сравнение с Ахлед Доган. Никой няма да повярва, че от тази матрьошка ще излезе по-голяма“, коментира още Бабикян.

Ако народните представители представляваха народа, а не Борисов, трябваше веднага да се върнат, за да извикат господин Цацаров в парламента и да го попитат защо е вдигнат запора на акциите на „Виваком“ срещу толкова много малко пари и къде е липсващата сума, посочи още Бабикян.

Борисов печели време. Единственото, което го плаши извън протестите, извън блокадите, извън обърнатото обществено мнение, извън загубата на рейтинг на партията му, извън огромния отзвук по света от Ал Джазира до Ню Йорк Таймс, ARD и да не изброявам всички медии, той се страхува от 2 неща. Едното от които е да не пропусне да си приключи сделките, които вече е договорил, за да си обогати кръга около него. Другото, от което ключово се страхува е да не би някой друг да организира изборите вместо него, а не той самия. Неистово се страхува от това.

Posted by Арман Бабикян on Thursday, August 6, 2020

Източник: FrogNews

Сподели: