Начало FrogNews Димитър Сяров: Борисов очерта катастрофична картина. Агонията на това управление, крие подобна опасност.
0

Димитър Сяров: Борисов очерта катастрофична картина. Агонията на това управление, крие подобна опасност.

0

Премиерът пред партийния си форум очерта катастрофична картина, ако правителството подаде оставка. Нито един от аргументите, които изложи обаче не е валиден и относим към такава перспектива.

По-скоро агонията на това управление, крие подобна опасност. Когато редовното правителство е банкрутирало морално и е в управленска безизходица, поради тотален срив именно на доверието на гражданите, на ход е Конституцията.

Но, за да не се тревожи излишно Борисов и да не се принасят в жертва, за каквато едва ли не се изживяват управляващите, час по-скоро той да подаде оставка и да се стигне по най-бързия начин до нови избори и ново правителство!

И ако наистина са загрижени и мислят не за луксозната си отмора депутатите от мнозинството и опозицията, а за ситуацията в страната, да си прекъснат отпуската и да приемат необходимите закони за провеждането на честни избори, за които протестиращите с пълно основание настояват.

Ако не са в състояние да го направят – ще им ги напишем.

Кой ще ги чака до края на септември! Още повече пък до Гергьовден догодина!

Оставка!

Facebook, Димитър Сяров

Източник: FrogNews

Сподели: