Начало FrogNews Стратегическият съвет към президента с анализ на ситуацията в България /видео/
0

Стратегическият съвет към президента с анализ на ситуацията в България /видео/

0

Президентът Румен Раден и председателят на СъветаАлександър Маринов

Наследството на катастрофиралата автокрация е изключително тежко и можем да го преодолеем само с активна воля и гражданска позиция.

Това заяви президентът Румен Радев преди представянето на Националния стратегически документ, разработен от Стратегическия съвет към държавния глава.

Призивите за оставка и честни избори с машинно и дистанционно гласуване са факт. Българите все по-често си задават въпроса какво трябва да направим оттук нататък, така че да запазим излизане от тази демографска катастрофа.

Пред нас е примерът на авторитарното управление от последното десетилетие. Тази порочна система въведе страната в днешната дълбока криза и върна историческия часовник на България в зората на прехода, когато много от нас се учеха да живеят свободно, заяви още Радев.

Александър Маринов, представи първата част от проекта за Национален стратегически документ, разработен от Стратегическия съвет към държавния глава. Анализът на ситуацията в България съдържа множество данни за състоянието на страната ни във всички сфери.

Източник: FrogNews

Сподели: