Начало FrogNews Стоян Тончев: Полицаите-мутри не само бият, но стрелят и поливат с киселина!
0

Стоян Тончев: Полицаите-мутри не само бият, но стрелят и поливат с киселина!

0

Някои от биячите от днес са в структурата на МВР СПС /Специални полицейски части/, а в свободното си време работят в известна охарнителна фирма, близка до ГЕРБ и Борисов.

От тази структура беше и един от частните гардове в охранителна фирма, действащ полицай, който участва в превземането и отвличането на либийския кораб БАДР на бургаското пристанище. Казва се Александър Лонгочев и тогава с Биволъ го разкрихме. След това от МВР го уволниха.

Хайде, журналистите от Свободна Европа, bTV Новините, Дневник и др. медии да се размърдат. Няма само журналистите на Биволъ, Либерта и Frognews.bg да вършат мръсната работа в тази мафиотска държава, след което да се опитват да ни убиват, да ни завеждат дела, да ни следят, репресират институционално чрез прокуратурата и прочее. Покажете смелост и знайте, обаче, че полицаите-мутри не само бият с маски на лицата, но стрелят и поливат с киселина!

Сега bTV Новините да си редактират синхроните в репортажите и да кажат поне в късните си новини, че едно от битите момчета, завършил астрофизика в Мюнхен, е предаден на побой на мутрите от пиара на ГЕРБ Никола Николов! Имат го в кадрите си!

Журналистът Стоян Тончев, Фейсбук

Източник: FrogNews

Сподели: