Начало FrogNews Радан Кънев: Борисов изреди несвършената работа на днешното правителство и мнозинство
0

Радан Кънев: Борисов изреди несвършената работа на днешното правителство и мнозинство

0

Господин Бойко Борисов, премиер в неосъзната оставка, каза, че има много работа за вършене – нови здравни, социални и икономически мерки, национален план за възстановяване и инвестиции на парите от ЕС и Зелената сделка, икономическа модернизация, нов бюджет… Именно – той изреди НЕСВЪРШЕНАТА работа на днешното правителство и мнозинство.

Работа, която не намериха смелост и компетентност дори да започнат, която днес са неспособни да изобщо да планират. А тя наистина трябва да бъде осъществена …

Каза, че е нужно национално съгласие и спокойствие. Прав е – нужно е. И двете – и националното съгласие, и общото усилие за модернизация на обществото, минават през оставка и спешни нови избори. Толкова. Другото е плява, празни приказки.

Бойко, г-н Борисов, Вие сте шампион по безполезно присъствие в политиката. Тези десет години, с малки изключения, ще бъдат запомнени като обществен застой, пропуснати възможности, изоставане от Европа и нов разцвет на мутрите. Имате последен шанс да бъдете полезен – да дадете възможност на обществото да тръгне бързо напред.

Радан Кънев, Фейсбук

Източник: FrogNews

Сподели: