Начало FrogNews Венелина Попова: ГЕРБ не е нормална партия, а оправдание за авторитарното управление на Борисов
0

Венелина Попова: ГЕРБ не е нормална партия, а оправдание за авторитарното управление на Борисов

0

ГЕРБ не е нормална политическа партия, а оправдание за съществуването на авторитарното управление на Борисов. Това доказва и днешната Национална конференция на ”Гражданите за европейско развитие на България”. Как го доказва ли?

Ами много просто – оказа се, че на официалната страница на партията има съобщение, че Борисов свиква тази конференция, но нито дума каква ще бъде нейната тема и какви проблеми ще се обсъждат. От медийни изяви на един депутат и на кмета на Стара Загора Живко Тодоров, който е и член на ИК на ГЕРБ разбрахме, че и те не знаят какъв е поводът за тази, очевидно извънредна конференция, нито какво ще обсъждат на нея.

Те не знаят, ама ние се досещаме – понеже бобслеят на ГЕРБ отдавна е засилена в заледения улей и скоростта се засилва, днес най-вероятно ще обсъждат има ли възможност шейната да спре, без партията на Борисов да катастрофира ужасно и с много жертви. Може и да има такъв вариант, макар че аз не се сещам, защото изход от улея няма. Много хубаво стана и дано се отворят очите на някои, които продължават да виждат Борисов в някаква измислена от тях и пиарите му светлина. А той си е просто Тодор Живков в 21 век с маниерите на Бай Ганя от 19-ти. И просто му е време да си ходи. А пък ако може да скочи от шейната в движение, ще е интересно какво ще му се случи.

Венелина Попова, Фейсбук

Източник: FrogNews

Сподели: