Начало FrogNews Граждански ултиматум: Освободете ни от този срам, или елате с жандармерията на ”Орлов мост”
0

Граждански ултиматум: Освободете ни от този срам, или елате с жандармерията на ”Орлов мост”

0

Ултиматум за властта поставиха протестиращите от блокадата на “Орлов мост”. Те поискаха от премиера Борисов или да подаде оставка, или да пристигне на място с жандармерия и да изгони недоволните.

Два избора са предоставени пред министър-председателя от сдруженията “БОЕЦ”, “Граждански мегдан” и “Зелен Младост”.

От там отсякоха – причините за Вашата оставка са хиляди. Не забравяйте компрометиращите аудио записи, от които цял свят научи доста неприличния речник на българския премиер. Освободете ни от този срам.

Ето и целият текст на техния ултиматум:

„Както знаете Орлов мост, един от символите на София вече шести ден е блокиран и е част от протестите в страната. Знаете също така, че настояваме за вашата незабавна оставка, както и за оставките на главния прокурор Иван Гешев, а така също и за оставките на Кошлуков и Цацаров.

Надяваме се с общи усилия да решим проблема. И този на държавата и в частност на софиянци, които изпитват затруднения заради вашето упорство и страхове.

Ето защо ние ви предлагаме възможно най-бързо, още днес, да направите своя избор: да подадете оставка или пък да доведете силите на реда, които да отворят отново Орлов мост, като ги оглавите лично.

Причините за Вашата оставка не са една или две, те са хиляди. Не забравяйте и компрометиращите аудио записи, от които цял свят научи доста неприличния речник на българския премиер. Както и това, че той лично може да се разправи с една българска фирма или пък да повлияе на една друга сделка на пазара. Най-накрая освободете ни от този срам цял свят да коментира пачките евро, кюлчетата злато и пистолета в спалнята на българския премиер.

Оставаме тук, на Орлов мост и чакаме Вашата оставка г-н Борисов!

Или пък Вас самия начело на жандармерията“.

Източник: FrogNews

Сподели: