Начало FrogNews Цветеслава Гълъбова: Страховете им много са нараснали. Има защо
0

Цветеслава Гълъбова: Страховете им много са нараснали. Има защо

0

Вчера рано сутринта в личното ми пространство /месинджър/ нахлу г-жа професорката антоанета христова, за да ми обясни, че съм непрофесионална, агресивна и неудовлетворена, че не съм й на образованието и нивото. Всичко това го била установила с проективна методика.

Поводът беше пост на МОЯТА стена относно нейните анализи и мнението ми за слагаческото й поведение. Този пост се е разпространил, стигнал е до нежната й душа и я беше вбесил.

Та, по този повод се размислих над две неща:

Първо – след като съм толкова дребна, незначителна, неудовлетворена, агресивна, непрофесионална и т.н. защо госпожата „на ниво“ се занимава с такава мижитурка, по какъв начин съм станала значима за нея, че ми пише гневни съобщения.

Второ – след като клакьорите на герб /в събота и една самоковска герберка ми писа на лични, че съм „мръсна, нагла комунистка“/ се занимават с мен – един просто несъгласен с тях човек, е ясно защо атакуваха така грозно и „мъжки“ Ренета Инджова. Отдавна изказвам несъгласието си, отдавна пиша против смешковците, които „анализират“ по студиата, вкл. и г-жа професорката, но едва сега се впечатлиха от това.

Значи страховете много са им нараснали. И има защо.

Facebook, д-р Цветеслава Гълъбова

Вчера рано сутринта в личното ми пространство /месинджър/ нахлу г-жа професорката антоанета христова, за да ми обясни,…

Posted by Цветеслава Гълъбова on Sunday, August 2, 2020

Източник: FrogNews

Сподели: