Начало FrogNews Борис Бонев: Мутрата, имаща се за Главен прокурор, си поръчала високопроходими автомобили
0

Борис Бонев: Мутрата, имаща се за Главен прокурор, си поръчала високопроходими автомобили

0

Мутрата, имаща се за Главен прокурор, си поръчала 2 бр. високопроходими автомобили с мощност не по-малка от 410 к.с. Трябвало да имат:

въздушно окачване с управление на задните колела и активно стабилизиране в завой; автоматично регулиране на нивото и пътния просвет и електронно регулиране на твърдостта на амортисьорите.

Печели единственият допуснат участник – вносителят на Volkswagen с модел Touareg с мощност 421 к.с. и цена от 202626 лв. с ДДС за брой.

Отварям ценовата листа на сайта на Volkswagen, валидна от 13 юли. В нея най-скъпият Touareg с най-високото ниво на оборудване е 164544 лв. със същия V8 дизелов двигател с 421 к.с. и естествено с дословно изброените (дума по дума) въздушно окачване и автоматично регулиране на нивото.

Няма да питам за какво му е на Главния прокурор високопроходим автомобил. Явно пътищата до селата, в които бори битовата престъпност, са лоши. Но пък за този проблем може да арестува една друга мутра. Ако му разреши падишахът.

Общинският съветник Борис Бонев, Фейсбук

Мутрата, имаща се за Главен прокур????р, си поръчала 2 бр. високопроходими автомобили с мощност не по-малка от 410 к.с….

Публикувахте от Boris Bonev в Събота, 1 август 2020 г.

Източник: FrogNews

Сподели: