Начало FrogNews Емил Иванов за буса на майките: Пълен, тотален и категоричен провал на МВР
0

Емил Иванов за буса на майките: Пълен, тотален и категоричен провал на МВР

0

Снощи с Pepi Kantchev се оказахме на белия микробус и се сменяхме при стрийма за страницата на Инициатива ”Правосъдие за всеки”
. Жалко, изключително жалко представяне на МВР.

Шефът на СДВР – неоткриваем. Началникът на място – тотално некомпетентен и неадекватен. Една част от униформените по външен вид и поведение сякаш бяха преоблекли се като полицаи служители на Делтаград (на Митко Каратиста от Джуджетата, нали се сещате).

Микробусът не можел да стигне до Орлов мост, защото там протестиращите не допускали преминването на автомобили. Демек, полицията изпълнява волята на протестиращите. Но не пожела да изпълни волята на майките от “Системата ни убива”, нито на едно лицата им – седящата зад волана на буса Вера Иванова, която многократно заявяваше, че иска да стигне до орлите, защото е поканена там.
Пробвахме се да говорим с началника на място – с Пепи го познаваме по лице, защото е един от онези служители на СДВР, които съгласуват провеждането на масови прояви – маршове и протести. Само повтаряше, че имал заповед да не допуска никакви МПС-та към Орлов мост.

Не искам да коментирам дали задържането на буса е отмъщение за участието в автопоход до премиерската къща в Банкя. Тотален морален фалит ще е, ако е вярно.
От медиите имаше екип на бТВ, които упорито се мъчеха да се свържат с шефа на СДВР или друг отговорен фактор в министерството, но уви.

Имаше и екип на Нова, който хората дълго и масово освикрваха и скандираха “Фалшиви новини”. Не знам успяха ли да си направят материал при цялото звуково имитиране на мисирки и въобще при тая еднозначна оценка за медийния слугинаж на работодателя им. Чух, че репортерката се била разплакала – разбирам я предвид недвусмислено пропагандаторската роля на телевизията.

Така беше до 2 и половина през нощта, когато ми падна батерията на телефона.
Сега разбирам, че бусът още си е на кръстовището. Пълен, тотален и категоричен провал на МВР. За пореден път създаде напрежение, където нямаше и направи всичко по силите си, за да задълбочи проблема, вместо да го реши.

Адв. Емил Георгиев, Фейсбук

Снощи с Pepi Kantchev се оказахме на белия микробус и се сменяхме при стрийма за страницата на Инициатива „Правосъдие за…

Публикувахте от Emil A. Georgiev в Събота, 1 август 2020 г.

Източник: FrogNews

Сподели: