Начало FrogNews Протестиращи от Стара Загора: Помощ, полицията ни блокира, арестува човек от храстите /видео/
0

Протестиращи от Стара Загора: Помощ, полицията ни блокира, арестува човек от храстите /видео/

0

Полиция блокира тотално протестиращи край Стара Загора край летището. Униформени са образували тапа, така че да не могат да мръднат нито напред, нито назад. Един човек се е опитал да мине през страничните храсти и е бил арестуван.

За това ни информират тази сутрин самите протестиращи. Те молят за подкрепление от цяла България. Нито един от полицаите не им дава информация как да преминат през пътя. От клипове се вижда, че някои от тях се подхилват доволно заради тежкото положение, в което са поставили хората.

Блокадата на пътя Стара Загора-Хасково не е паднала. „Всеки ден ще е така до оставката“ и „Мафия“, скандират протестиращите в момента, предаде БТВ.

Искра Михайлова информира във Фейсбук: „Блокирани сме до летище Стара Загора. Полицията не ни пуска да минем с шествието през детелината на магистралата. Ние, от своя страна, отказваме да се откажем и ще останем тук докато ни пуснат. Имаме нужда от подкрепление – хора, които на сутринта да ни сменят за кратко … за да се вкараме в приличен вид. Очевидно ще спим на асфалта Малка жертва. Чакаме ви“ .

СТАРА ЗАГОРА /летището/ 01.08.2020г.

Публикувахте от Митко Трайков в Петък, 31 юли 2020 г.

СТАРА ЗАГОРА /летището/ 01.08.2020г.

Публикувахте от Митко Трайков в Петък, 31 юли 2020 г.

Източник: FrogNews

Сподели: