Начало FrogNews Провокатор ли е жената с бастуна от сутрешната случка на Орлов мост?
0

Провокатор ли е жената с бастуна от сутрешната случка на Орлов мост?

0

Коя е жената, участвала в сутрешния скандал, при който бе задържан Петър Кърджилов? Оказва се, че Пепи Генова, както се представя във Facebook е върл защитник на управляващите, а кадри от камерите в района на Орлов мост показват, че цял ден жената се е навъртала в района.

Сутрешната случка, която стана на живо в ефира на Нова телевизия стана повод и двата противникови лагера – този на управляващите и този на протестиращите, да отправят нападки един към друг. От една страна се чу – вижте истинското лице на протеста, а от другата – ГЕРБ изпраща провокатори.

В действителност за обикновения зрител случката изглежда по един единствен начин – Петър Кърджилов с бойна крачка приближава баба с бастун и я залива с вода, докато тя се оплаква от неудобствата заради блокадата в сърцето на столицата.

Онова, което остава скрито от очите обаче е случващото се час по-рано. Камерите в района на Орлов мост показват как същата жена е правила няколко разходки до блокадата, а в единия от случаите дори целенасочено е преминала през изписания с трева на пътното платно призив за “Оставка!”.

По-късно същият ден от управляващата партия заявиха категорично, че жената не е техен член и отново отбелязаха неудобството от блокадата и призоваха протестиращите да се придържат към правовия ред и присъщите за една демократична държава действия. Иначе казано – призив да вдигнат палатковия лагер и да отпушат кръстовищата.

Според общинският съветник на „Демократична България“ Тома Белев жената от сутринта е Пепи Генова.

Във Facebook профила на госпожата, замесена в случката от сутринта се виждат остри публикации, изцяло в подкрепа на управляващите:

.

“ТРЯБВАЛИ НАД ЕДИН МИЛИОН БЪЛГАРИ ДА БЪДАТ УНИЗЕНИ И ОБИЖДАНИ , ЗА ДА СЕ УДОВЛЕТВОРИ ЖЕЛАНИЕТО НА ЕДИН КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕЗИДЕНТ !ЗА МЕН Е УНИЗИТЕЛНО ! ДЕМОКРАЦИЯТА МАЙ БЕШЕ ДО ТУК , ОТ СЕГА НАТАТЪК ЩЕ СА НА ХОД ТЪЛПАТА НА БОЖКОВ И РАДЕВ ! А УЖ БЯХМЕ СИЛНИ И СМЕЛИ, НЕЕЕ , НИЕ ПРОСТО СЕ ДАДОХМЕ БЕЗ БОЙ ! А СЕГА НАКЪДЕЕЕ ????????????”.

Източник: FrogNews

Сподели: