Начало FrogNews Напрежение на Орлов мост: Полицията задържа Петър Кърджилов, след реакция срещу псуваща го жена
0

Напрежение на Орлов мост: Полицията задържа Петър Кърджилов, след реакция срещу псуваща го жена

0

Полицията задържа един от протестиращите на Орлов мост. Арестуваният е Петър Кърджилов, който е реагирал към жена която повече от час е псувала събралите са моста протестиращи. По думите им тя е посягала да ги удря с бастуна си и е стъпкала плакатите им.

Госпожата ни псува, обижда ни и посяга да ни удря с бастуна обясниха протестиращите. По информация на очевидци възрастната жена е стъпкала  част от плакатите на които хората са написали „Оставка“.

Възрастната жената, която твърди, че е полята с вода, обяви, че тя е избрала това правителство и това не е територия на хората, които протестират. Тя обвини хората, че са пияни и искаше от полицията да арестува всички и да ги махне от кръстовището.

.

„Жената от един час ни псува и посяга да ни удря. Тя е провокатор на Нова телевизия, това е телевизията на Домусчиев, а полицията ги обслужва. Видяхте на живо какво се случи“, каза момиче, което през цялото време снима случващото се.

Петър Кърдижилов бе качен на автомобил отведен с белезници. Той викаше към полицаите че го болят ръцете и ги молеше да отхлабят белезниците. Кърджилов каза на журналистите, че от вчера сутринта е на блокадата. Категорично отрече да е употребил алкохол. При задържането му той обясняваше на полицаите, че документите му са в палатката и питаше защо го отвеждат.

.

Един шофьор дойде и извади палка. Същите полицай дойдоха и ми казаха, че трябва да подам жалба.  Сега отведоха момчето, защото то реагира.

Източник: FrogNews

Сподели: